6th nov, 2006

Velkommen til bloggen/Welcome

Nu skete det…en ny IP blog har set dagens lys. Selvom jeg for nyligt har forladt IP-verdenen til fordel for det private konsulent liv kan jeg ikke helt holde fingrene fra hverken IP eller blogging. IP er for den ikke indviede “Intellectual Property”…og det er alt fra Patenter, Varemærker, Design og Ophavsret.

Jeg smider et par indlæg senere om hvad du som læser kan forvente på denne blog.

 

Summary:

Well now I did it. Eventhough I left the IP-world a short time ago I can´t seem to keep from the IP area, so I decided to start this blog. For the non initiated IP stands for “Intellectual Property” and concerns Patents, Trademarks, Design and Copyright.

Later Ill do a few posts describing what to expect from this blog, but I will be doing a short summary to all posts in english.

Leave a response

Your response:

Categories